divendres, 7 de febrer de 2014

Mini pastissets de formatge i salsa dolça de préssec i albercoc


Aquesta recepta és gràcies a  Can Bech, que ens van regalar en una Trobada d'amics blocaires, unes salses dolces per acompanyar diferents formatges.  Hi ha diferents varietats i cadascuna d'elles està creada per acompanyar diferents tipus de formatge.


No us perdeu les meravelloses receptes que han preparat:
Neus: Cocinando con Neus
Ana: 5 Sentidos en la Cocina
Sílvia: Chez Silvia
Miquel: Les Receptes de Miquel
Carmen: Dulces Bocados
Dolores: Mi gran diversión
Gemma: Cuinant a Canet
Montse: A bell bulto

Ingredients:
Salsa dolça de préssec i albercoc Can Bech 
Per a la galeta:
1 ou M
100 grams de mantega pomada
75 g de farina d'ametlles
125 g de farina
1 polsim de sal i pebre
Per a la mousse de brie:
250 g de crema de brie
200 ml de nata pera a muntar
50 ml de llet
1 polsim de sal i pebre
5 fulles de gelatina
Per arrebossar: ametlla granet

Preparació:
Pre escalfar el forn a 180º. Batre la mantega amb l'ou. Afegir les farines i la sal i pebre i estirar la masa amb un corró deixant un quadrat de: 20 cm x 20 cm.Coure uns 20 - 25 minuts fins que la galeta quedi torrada. Deixar refredar al damunt d'una reixeta.

Posar paper film a un motllo de 20x20 cm i al damunt la galeta.

Posar les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda. Muntar la nata i reservar. Escalfar la llet i afegir la gelatina. Remenar fins que es fongui i incorporar a la crema de brie amb la sal i el pebre. Batre i afegir la nata muntada amb moviments suaus. Abocar al damunt de la galeta i deixar a la nevera unes hores quins que agafi consistència.

Torrar en una paella l'ametlla i deixar refredar. Treure el pastís del motllo, ajudant-nos amb el paper film i tallar a quadrats.


Arrebossar amb l'ametlla i posar a sobre una cullerada de la salsa. Servir al moment. 

12 comentaris:

  1. Eri fantastica idea debe de ser brutal en boca esta combinación.
    Bon cap de setmana
    Peto

    ResponElimina
  2. Ostres Eri que bo, va directa a dalt de la pila de pendents :-)
    Petonets

    ResponElimina
  3. I tot això ho penses en un moment i mentre estas pintan??? Ets un crack...

    M'encanta vecina...tindrem que tastar ho.

    Petonets

    ResponElimina
  4. Jolinnn nena, això és una bojeria!!! Queda guardada sota clau. Bon cds.

    ResponElimina
  5. És que ets la re-pera Elen! Això apart d'estar tremendament bó, està tan ben presentat que em quedo amb la teva, per descomptat! Fins i tot els colors de la foto combinen perfectament amb el look del teu blog! Jejejejeeee ;-) Petonets guapa i molt bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Uff!! quina mossegada..... cap a casa que se'n va aquesta recepta

    Muas

    ResponElimina
  7. Guauuu, ya estoy salivando. Unos bocaditos irresistibles, sin duda me los llevo a pendientes. Besos y feliz finde!

    Ana

    ResponElimina
  8. Ufff uffff y eso que acabo de comer!!!! También la guardo
    Bss

    ResponElimina
  9. Quina pinta aquesta tapa! Com a fan absoluta del formatge que sóc, aquesta combinació de sabors ha d'estar de mort!

    ResponElimina
  10. M'encanten aquest tipus de receptes!!!! són ideals per quan venen convidats. petonets guapa

    ResponElimina