divendres, 20 de juny del 2014

Galetes de formatge i romaní amb melmelada de tomàquet Can Bech



Perfectes per a un aperitiu, el toc que li aporta la melmelada de tomàquet és genial. Si encara no heu provat aquesta melmelada, us convido a que ho feu. Us encantarà!

Ingredients per a unes 12 galetes:
Melmelada de tomàquet  Can Bech  
100 g de formatge Grana Padano (o ovella curat al romaní)
15 g de farina de panís
25 g de farina d'ametlles
1,5 c/s de romaní fresc ben picat
Pebre blanca

Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Ratlleu el formatge i afegiu la farina de panís i d'ametlla tamisada. Incorporeu el romaní picat i una mica de pebre blanca. Remeneu.
Poseu paper de forn a la safata que anirà al forn. Poseu un cercle d'emplatar i aneu omplint amb una cullerada sopera de la mescla. Aixafeu una mica per a que quedi plana la massa.
Coure al forn uns 15' aproximadament fins que siguin daurades. Retirar i deixar refredat totalment abans de servir. 
Queden unes galetes molt cruixents però delicades, no les feu massa gran per poder manipular-les amb facilitat. Poseu una cullerada petita de la melmelada de tomàquet i serviu.

7 comentaris:

  1. Magnifiques! Pot ser les faig per la revetlla. Bon cds

    ResponElimina
  2. Que buenas Eri me las llevo.
    Bonita foto
    peto

    ResponElimina
  3. Unes galetes molt bones per l'hora del aperitiu. Romaní i formatge fan una bona parella.
    Petons.

    ResponElimina
  4. els aperitius de galetes salades em tornen lela! m'encanta amb la farina d'atmetlla i el parmesà!

    ResponElimina
  5. Jo no diria "me las llevo" sino que "me las como".

    ResponElimina
  6. Uii.....amb el romaní de St Llorenç les faig el proper cap de setmana! M'encanten! Petonets

    ResponElimina