dijous, 6 d’abril de 2017

Quiche de Bacallà amb olives i pebrot vermell


Aquest mes el repte de Retos Gastroamig@s va de cuina per Setmana Santa. Com el bacallà és un dels meus peixos preferits, doncs un plat ben fàcil i bo de fer. Quiche de bacallà amb olives i pebrot vermell.

Aquí podeu veure les delicioses propostes:



Ingredients:
600 g de bacallà al punt de sal
4 ous
200 ml de llet evaporada La Lechera  
1 massa brisa Buitoni
100 g de pebrot vermell de llauna
20 olives negres sense pinyol
50 ml de vi blanc
1 ceba
2 dents d'all
1 raig d'oli d'oliva
Sal i pebre

Preparació
Pre escalfar el forn a 180º
Estendre la massa brisa sobre el motllo i punxar amb una forquilla. Cobrir amb paper de for i pressionar per que no es baixi el voltant durant la cocció. Omplir amb cigrons crus.
Coure uns 12'. Retirar del forn i treure el paper de forn i els cigrons.
Tallar la ceba en juliana. Posar un raig d'oli en una paella i afegir la cebe. Coure uns minuts i afegir els alls aixafats, deixant coure remenant fins que comencis a agafar color.
Afegir el bacallà a trossos grans (sense la pell) i deixar coure uns 3 minuts. Afegir el vi blanc i deixar que es redueixi. Si deixa una mica de la seva pròpia aigua colar. Repartir per tota la  massa brisa.
Batre els ous amb la llet evaporada i un xic de sal i pebre. Abocar per sobre tot repartint-la per tota la quiche.
Coure uns 35' fins que estigui cuita. Retirar i deixar refredar una  mica abans de servir.


8 comentaris:

  1. Una propuesta que así no la he probado,genial sin duda alguna.
    petons

    ResponElimina
  2. Eri aquesta quiche té una combinació guanyadora, no hi ha res que enganxi més que els ingredients que has ficat, m'encanta!!!
    Petonets maca

    ResponElimina
  3. Bueno, bueno, bueno....
    Ja m'imagino al "vecino" davant d'aquesta quiche, amb el que li agrada el bacallà.

    Petonets

    ResponElimina
  4. Ohhh, me encanta la combinación de ingredientes, apetece con tan sólo mirarla. Besos guapi!

    Ana

    ResponElimina
  5. Rica, rica, tiene muy buena pinta. Bss.

    ResponElimina
  6. Que bona Eri!!! perfecta per tastar aquests dies de S.S, no ho dubtis. Petonets maca.

    ResponElimina
  7. Woooowww, me ha super encantado y los sabes!!!! jajajajajja
    Bsss

    ResponElimina
  8. Ualaaa!! aixó ha de ser bo-ni-ssim!!!!
    bona combina, bona proposta i bona aportació. Com m'agrada!!!
    Una abraçada

    ResponElimina